Marilena Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 :angel: Λιακόπουλος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irenicus777 Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Σήμερα έβλεπα την εκπομπή του έχει και σελίδα παιδιά www.liako.gr Βασικά είναι το e-shop του, που έχει να το ανανεώσει από τον Ιούνιο... Ψάχνβοντας, βρήκα ότι το Λ ήταν σύμβολο των Σπαρτιατών (Λ = Λακεδαίμονα = Σπάρτη). Τώρα γιατί ο Λιακόπουλος το βγάζει σαν ιερό σύμβολο των ΕΛ... Προφανώς είναι ακόμα κολλημένος με τους 300. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
margarita Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Ναι μαλλον, απο Λ ξεκινανε και οι λεξεις Λαπας,Λουλουκος,Λαρδι και Λουκουμας :cheerful: Και μια συμβουλη: μη καιγεσαι στο baΛdur s gate περισσοτερο απο 7 ωρες Ξέχασες και τις λέξεις με τα δύο ΛΑ : ΛΑΛΑΚΑΣ που λέει και γράφει ΛΑΛΑΚΙΕΣ. Τουλάχιστον έχει κατα κτήσει ... την αυτογνωσία ο λάνθρωπος :063laugh: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingmar Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Ξέχασες και τις λέξεις με τα δύο ΛΑ : ΛΑΛΑΚΑΣ που λέει και γράφει ΛΑΛΑΚΙΕΣ. Τουλάχιστον έχει κατα κτήσει ... την αυτογνωσία ο λάνθρωπος :063laugh: αλλονού παπά ευαγγέλιο η "αυτογνωσία" του,όντως... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oro-Verum Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Δεν νομίζω ότι ο λιακόπουλος έχει κανει και κάτι τόσο σοβαρο ποια! αν εχετε όρεξη να ψαξετε στο Youtube θα Βρειτε τις πηγές των video που παρουσιάζει οπως εκείνο με τον Bush και τους εξωγηινους πισω του , το οποίο εξηγητε ακριβέστατα γιατι ΔΕΝ είναι εξωγηινοι . Τουλαχιστον εγω δεν περνω σοβαρα εναν τυπο που ενω κραυγαζει για το ελληνικό στοιχειο , τα βιβλια του τα εκδηδει στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ! για περισσοτερο κερδος! , τεσπα αυτα ειχα να πω . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
outis Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 ... Τώρα γιατί ο Λιακόπουλος το βγάζει σαν ιερό σύμβολο των ΕΛ... Προφανώς είναι ακόμα κολλημένος με τους 300.Όχι. Σωστά βάζει το Λ ως σύμβολο του ΕΛ (αν και δεν έχω υπόψη μου αρχαία μαρτυρία ότι το Λ ήταν ποτέ έβλημα της Σπάρτης ή των Ελλήνων, από ιστορική άποψη αμφιβάλλω με μια επιφύλλαξη: ίσως να έχει βρεθεί σε Σπαρτιάτικα νομίσματα). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seeker_of_knowledge Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 (edited) Εγώ θα πώ το εξής. Άν δέν το γνωρίζετε το παλικάρι μάς έχει τελειώσει το Φυσικό στο Αριστοτέλειο, και πρωτού γίνει η φίρμα με τα βιβλία δούλευε σάν καθηγητής σε σχολείο. Ένας γνωστός μου που τον είχε καθηγητή μου είπε ότι τους είχε βάλει όποτε μπαίνει στην τάξη να σηκόνονται όρθιοι και να λένε: Πιστεύω σε έναν Λιακό πατέρα Φυσικό γνώστη των Κβάντων καθηγητή των πάντων... Τα σχόλια δικά σας.... Και μια συμβουλη: μη καιγεσαι στο baΛdur s gate περισσοτερο απο 7 ωρες Υ.Γ. Δέν κατάλαβα, γιατί να μήν λιώνουμε πάνω από 7 ώρες στο Baldur's Gate ???? Η γενικότερα σε ότι έχει σχέση με D&D? :8_1_209[1]: Edited January 29, 2008 by seeker_of_knowledge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
λυκάων Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Είναι όντως φυσικός, αλλά χρησιμοποιεί πια τον τίτλο του για να δώσει περισσότερη εγκυρότητα σε ότι λέει και γράφει. Χρησιμοποιεί συχνα τη φράση "εμείς οι φυσικοί". Άλλη αξία - σου λέει - έχει κάτι όταν ο κόσμος το ακούει από έναν 'επιστήμονα'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Υ.Γ. Δέν κατάλαβα, γιατί να μήν λιώνουμε πάνω από 7 ώρες στο Baldur's Gate ???? Η γενικότερα σε ότι έχει σχέση με D&D? :8_1_209[1]: Δεν ξερω ,δεν το εχω δοκιμασει ποτε Αυτα τα παιχνιδια ειναι του σατανα και καλο θα ειναι να κανεις εναν εξορκισμο αμα τα παιζεις.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hierophantis Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 επεσε στα χερια μου ενα και διαβασα λιγο , αν και δεν 8ελω να ειμαι απολυτως , ο τυπος λεει μα@##@ιες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikis Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Έχω τα περισσότερα από τα βιβλία του που αφορούν μελέτες, ο άνθρωπος αυτός πέρα από πολύ καλός πωλητής είναι ένας από τους πολύ καλούς φυσικούς... Για κάποιο διάστημα μάλιστα είχε εργαστεί και στην ΝΑSA από εκεί και έχει όλο το πληροφοριακό υλικό που αναφέρει στα βιβλία του για τον Αρη... Επίσης.... επειδή στην αρχή και εγώ γελούσα με την πάρτη του... ψάχνοντας σε διάφορα ντοκυμαντέρ το bbc & national είδα να επιβεβαιώνουν λεγόμενα του.... Βέβαια η υπερβολή του κάποιες φορές τον κάνει γραφικό... Επίσης το Λ στα βιβλία του.. είναι από το επώνυμο του irenicus777 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anor Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 (edited) ότι αναφέρει η Vikis... Πρόκειται για άνθρωπο πολύ ικανό και με πάρα πολλές γνώσεις , που όμως τις χρησιμοποιεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να προκαλεί το ενδιαφέρον αδαών και απλά... να κονομάει. Η τακτική του εντυπωσιασμού τον βοηθάει στην επιχειρηματολογία του, που στηρίζεται αρχικά σε θεωρίες , που μετατρέπονται σε αξιώματα και στην πορεία ώς δεδομένα , πάντα κατά τα λεγόμενα του μέσα στο βιβλίο. Σαφώς και έχει κάποια αληθινά στοιχεία μέσα στα βιβλία του , που εύκολα μπορεί να διασταυρώσει κάποιος , αλλά απο εκεί και πέρα, δεν είναι τίποτα παραπάνω απο μυθιστορήματα που σκοπό έχουν να πουλήσουν. α... και μην ξεχαστώ... το Λ που χρησιμοποιεί προέρχεται κατά τα λεγόμενα του πάντα απο την ασπίδα των Σπαρτιατών (Λακεδαιμονίων) που αποτελούσε και το ύστατο όπλο αμύνης και επίθεσης των Σπαρτιατικών φαλαγγών. Φυσικά το θέτει ώς αλληγορικό σχήμα. Edited April 16, 2008 by Anor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevando Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 παιδία προτείνω να μεταφερθεί το θέμα στην κατηγορία "το γέλιο κάνει καλό" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niliolans Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Εγώ οφείλω να προτείνω ενα γερό αντι-εθνικιστικό φυλαχτό μιας και ποτέ δεν ξέρεις από που μπορεί να σου ΄ρθει στις μέρες μας!Παρεπιπτόντως ήθελα να ρωτήσω αν βγαίνει σε κάποιο συγεκριμένο κανάλι γιατί εγώ τον βλέπω όπου να ΄ναι.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
λυκάων Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Είναι αλήθεια ότι χρηματοδοτείται από την εκκλησία; Κάτι τέτοιο άκουσα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts