Jump to content

Ενας άνδρας. . .


Recommended Posts

Χθες στις ειδήσεις(Κύπρου)είπαν πως ένας άντρας εμφανίστηε απο το ΠΟΥΘΕΝΑ!!!Στην αρχή νόμιζαν πως είναι λαθρομετανάστης....ενα περιεργο είναι πως δεν μπορούσε να επικινονίσει,εφεραν μεταφραστες για διαφορες γλωσσες αλλα δεν επικινονούσε...Ηταν ξανθος απ`ότι είδα στις φοτογραφιες...του έδωσαν ένα χαρτί και αυτός ζωγράφισε ένα πιάνο...Οταν του εβαλαν μπρωστά του ένα πιάνο,έπεζε πιάνο πολύ καλά.Οι ηδικοί λένε πως θα προσπαθήσουν να επικηνονήσουν μαζί του με την γλώσσα της μουσικής αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος...Είναι πολύ περίεργο...Μην φοβαστε δεν είναι της φαντασίας μου...μπορείτε να το ψάξετε αν θέλετε.Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν έχει κανείς σας ιδέα απο που είρθε αυτος...Α ξέχασα νας σας πώ πως τον υπολογίζουν 20-30 ετών...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 35
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A. Μην τρελλαίνεσαι.

Β. Σε αυτό το λινκ έχει αρκετές παρόμοιες ιστορίες με ανθρώπους που "ήρθαν από το πουθενά". Δες συγκεκριμένα την ιστορία της πριγκίπισας του Καραμπού.

Link to comment
Share on other sites

Ξανθός και έπαιζε πιάνο; απο την Υπερβορέα του Αλντεμπαραάν θα είναι...

 

Φεύγω τώρα γιατι ξαφνικά μου έτυχε κάτι απρόοπτο γκκχμμχ..γκχμμ.. αυτά τα προγράμματα συγχρονισμού των διαγαλακτικών ημερολογίων πάντοτε χάνουν..τον περιμέναμε του χρόνου.χ..γμγγκμ..

Link to comment
Share on other sites

Ο ξανθοός αυτός νεαρός αναγνορίστικε απο την Μ.Βρετανία.Τώρα διεροτόμε πως και δεν ήξερε να μηλά Αγγλικά....Μάλλον μόνο για το πιάνο μάθενε στο σχολείο του :clapping:

Link to comment
Share on other sites

'Εκτακτα! Λοιπόοοον, πριν κάτι αιώνες, διάβασα ένα βιβλίο, το οποίο αναφερόταν σε απαγωγές ανθρώπων (και όχι μόνο), τους οποίους περνούσαν από επέμβαση λοβοτομής, και τους αφαιρούσαν επιλεκτικά, μνήμες και βεβαίως το σεξουαλικό ορμέμφυτο. Αυτούς τους ανθρώπους τους χρησιμοποιούν ως σκλάβους. Ποιοι τα κάνουν όλα αυτά; Οι ισχυρές κυβερνήσεις (δεν χρειάζεται να ονοματίζουμε τώρα) οι οποίες χρειάζονται προσωπικό-πληθυσμό, για τις εγκαταστάσεις τους σε άλλον πλανήτη, εντός του ηλιακού μας συστήματος, οι οποίοι να μην ζητούν αύξηση, να μην έχουν απαίτηση να επιστρέψουν στην Γη, να μην αναπαράγονται ... εν ολίγοις σκλάβους. Δεν πετυχαίνουν όμως όλες οι επεμβάσεις, και τις "αποτυχίες" τις μεταφέρουν και τις εγκαταλείπουν σε τυχάρπαστα μέρη, αφού βεβαίως τους έχει αφαιρεθεί η μνημη των γεγονότων της απαγωγής τους. Γι' αυτό δεν μπορεί να επικοινωνήσει σε καμία γλώσσα. Θυμόταν έντονα την μουσική του, την οποία πρέπει να λατρεύει γι' αυτό και δεν κατάφεραν να του την "σβήσουν". Για κοιτάξτε λίγο καλύτερα την υπόθεση ... και ενημερώστε και εμάς, διότι δεν έχουμε πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες.

 

:witch:

Link to comment
Share on other sites

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ-ΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩ-ΓΗΙΝΟΙ!!!

 

η μήπως.... ΕΣΩ-ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΙ

 

 

Έλεος με τους ειδικούς της Κύπρου που ξέρουν την γλώσσα της μουσικής.

Link to comment
Share on other sites

Χθες στις ειδήσεις(Κύπρου)είπαν πως ένας άντρας εμφανίστηε απο το ΠΟΥΘΕΝΑ!!!Στην αρχή νόμιζαν πως είναι λαθρομετανάστης.............

............του έδωσαν ένα χαρτί και αυτός ζωγράφισε ένα πιάνο...Οταν του εβαλαν μπρωστά του ένα πιάνο,έπεζε πιάνο πολύ καλά.Οι ηδικοί λένε πως θα προσπαθήσουν να επικηνονήσουν μαζί του με την γλώσσα της μουσικής αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος...

 

 

...κλασικη περιπτωση αμνησιας μου μυριζει

Link to comment
Share on other sites

'Εκτακτα! Λοιπόοοον, πριν κάτι αιώνες, διάβασα ένα βιβλίο, το οποίο αναφερόταν σε απαγωγές ανθρώπων (και όχι μόνο), τους οποίους περνούσαν από επέμβαση λοβοτομής, και τους αφαιρούσαν επιλεκτικά, μνήμες και βεβαίως το σεξουαλικό ορμέμφυτο. Αυτούς τους ανθρώπους τους χρησιμοποιούν ως σκλάβους. Ποιοι τα κάνουν όλα αυτά; Οι ισχυρές κυβερνήσεις (δεν χρειάζεται να ονοματίζουμε τώρα) οι οποίες χρειάζονται προσωπικό-πληθυσμό, για τις εγκαταστάσεις τους σε άλλον πλανήτη, εντός του ηλιακού μας συστήματος, οι οποίοι να μην ζητούν αύξηση, να μην έχουν απαίτηση να επιστρέψουν στην Γη, να μην αναπαράγονται ... εν ολίγοις σκλάβους. Δεν πετυχαίνουν όμως όλες οι επεμβάσεις, και τις "αποτυχίες" τις μεταφέρουν και τις εγκαταλείπουν σε τυχάρπαστα μέρη, αφού βεβαίως τους έχει  αφαιρεθεί η μνημη των γεγονότων της απαγωγής τους. Γι' αυτό δεν μπορεί να επικοινωνήσει σε καμία γλώσσα. Θυμόταν έντονα την μουσική του, την οποία πρέπει να λατρεύει γι' αυτό και δεν κατάφεραν να του την "σβήσουν". Για κοιτάξτε λίγο καλύτερα την υπόθεση ... και ενημερώστε και εμάς, διότι δεν έχουμε πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες.

 

:witch:

7617[/snapback]

 

Εναλλακτική Λύση 3; (Γνωστή φάρσα)

Link to comment
Share on other sites

...Εναλλακτική Λύση 3; (Γνωστή φάρσα)

7664[/snapback]

 

Δεν πρόκειται για φάρσα και το ξέρεις! Εχεις διαβάσει το βιβλίο! Στο τέλος του, οι συγγραφείς σημείωσαν πως "αυτά που καταγράφονται θα μπορούσαν να είναι αλήθεια" σαν μία αυτοδιάψευση των γραφομένων τους. Γνωρίζεις όμως πολύ καλά πως αν δεν το έκαναν, ούτε βιβλίο θα εξέδειδαν, ούτε θα τους έβρισκε η επόμενη χρονιά! :018bleh: Εξ' άλλου πάντα έχουμε πρόσβαση στο τηλεοπτικό κανάλι που έκανε αυτές τις εκπομπές, για να τσεκάρουμε ότι θέλουμε! Ετσι δεν είναι;!

Link to comment
Share on other sites

Ο τίτλος του βιβλίου είναι ΅Εναλλακτική Λύση 3΅ αλλά δεν θυμάμαι εκδόσεις.

 

Οι συγγραφείς, είναι 2, και πρόκειται για δημισιογράφους σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι της Αγγλετέρας. Θα βρω το βιβλίο το απόγευμα για να σου πω λεπτομέρειες. Εν ολίγοις αυτοί οι δημοσιογράφοι ξεκίνησαν μιά, κατά τα άλλα, απλή εκπομπή με θέμα την διαρροή εγκεφάλων από την Αγγλία στις αρχές του ΄70 και βρέθηκαν σε ορισμένα στοιχεία τρομερά. Επιστήμονες έφευγαν από την Αγγλία για να δουλέψουν στις Η.Π.Α. ή την Αυστραλία και αφού αλληλογραφούσαν με τους δικούς τους, έστελναν και κανά δυό φωτογραφίες, μετά από μερικούς μήνες χάνονταν τα ίχνη τους! Μίλησαν με πρώην αστροναύτη τον οποίο τον κυνηγούσαν να τον σκοτώσουν και ο οποίος είχε γίνει ναρκωμανής. Τον έχασαν αλλά πρόλαβε και τους έδωσε ένα βιντεάκι το οποίο κατέγραφε προσγείωση στον Αρη αρχές του ΄50 και είχαν α έ ρ α !

 

Καλύτερα να μην σου γράψω άλλα. Διάβασε το βιβλίο για να διαμορφώσεις μόνος σου μία γνώμη!

Link to comment
Share on other sites

.

.

.

Τον έχασαν αλλά πρόλαβε και τους έδωσε ένα βιντεάκι το οποίο κατέγραφε προσγείωση στον Αρη αρχές του ΄50 και είχαν  α έ ρ α  !

.

.

.

7764[/snapback]

 

 

Είχαν αέρα στον Άρη και ειχανε παει το 1950 οι Αμερικάνοι;

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...